Υπηρεσίες

Κατασκευή συστημάτων ασφαλείας

H Technoalarm αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων ασφαλείας  με υψηλές προδιαγραφές, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και χρησιμοποιώντας την αιχμή της τεχνολογίας.


Έρευνα

Για την εταιρεία μας η έρευνα αποτελεί το σημαντικότερο βήμα στον σχεδιασμό των συστημάτων ασφαλείας μας. Μελετάμε προσεκτικά τα πάντα γύρω από τον πελάτη και τις ανάγκες του, τον ενημερώνουμε για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας  και καταγράφουμε την καλύτερη δυνατή στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουμε. 


Σχεδιασμός συστήματος

Ο σχεδιασμός ενός συστήματος αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι στο έργο. Συγκεντρώνουμε όλες τις πληροφορίες γύρω από τον πελάτη μας και σχεδιάζουμε το ασφαλέστερο σύστημα για τον χώρο του. Οι ανάγκες του κάθε πελάτη είναι μοναδικές και για αυτό το κάθε σύστημα που δημιουργούμε είναι μοναδικό.


Εγκατάσταση

Το στάδιο της εγκατάστασης  αποτελεί την μεταφορά του σχεδίου από τα χαρτιά μας που δημιουργήσαμε στην πλήρη λειτουργική μορφή μέσα  στον χώρο του πελάτη .  Δημιουργούμε ευπαρουσίαστα έργα και εύκολα στην χρήση τους.


Έλεγχος συστήματος

Ένα έργο πριν παραδοθεί , περνάει από αναλυτικό έλεγχο από την εταιρεία μας για την σωστή και καλή λειτουργία, έτσι ώστε να μην προκύψουν προβλήματα στους χρήστες της.
Δοκιμάζονται όλοι οι αισθητήρες και βεβαιωνόμαστε για την σωστή τους λειτουργία.


Εκπαίδευση

Ένα από τα τελευταία βήματα πριν την ολοκλήρωση του έργου  αποτελεί η άρτια εκπαίδευση του τελικού χειριστή του συστήματος από τον τεχνικό της εταιρίας μας. Η απόλυτη κατανόηση του χειρισμού βοηθάει τον χρήστη  ναι είναι πάντα σε θέση να λειτουργεί σωστά το σύστημα του καθώς πραγματοποιεί τις αλλαγές που επιθυμεί.

Μετά την ολοκλήρωση και της εκπαίδευσης και αφού βεβαιοθούμε ότι έγινε απόλυτα κατανοητός ο τρόπος λειτουργίας των συστημάτων  παραδίνουμε το έργο δίνοντας  και στον υπεύθυνο   γραπτές οδηγίες  χειρισμού των συστημάτων του.


Μετά την πώληση

Η εταιρία Technoalarm θέλοντας να παρέχει την μέγιστη ασφάλεια στα συστήματα που συστήνει  στους πελάτες της δίνει την δυνατότητα σύνδεσης του συστήματος με 24ώρο Κέντρο λήψεως Σημάτων.

    Η παρακολούθηση των σημάτων του συστήματος από το Κέντρο λήψεως Σημάτων , θεωρείται πλέον απαραίτητη γιατί:
  1. Ενημερώνεται υπεύθυνα ο ιδιοκτήτης, οι αρχές και οι αρμόδιοι για ότι συμβαίνει. (Διάρρηξη, Φωτιά, Διακοπή ρεύματος, Αν εισέλθει στον χώρο εργαζόμενος σε μη εργάσιμη ώρα κλπ.) Το προσωπικό του Κεντρικού Σταθμού επεξεργάζεται γρήγορα την πληροφορία και ενεργεί ανάλογα με τα δεδομένα που έχει.
  2. Ενημερώνεται το κέντρο και το τεχνικό τμήμα για πτώση τάσης των μπαταριών.
  3. Τα συστήματα ελέγχονται όλο το 24ωρο από ανθρώπους ειδικά εκπαιδευμένους στο είδος τους δίνοντας στον πελάτη ακριβείς πληροφορίες για το είδος του προβλήματος και της ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσει.
  4. Εάν υπάρχει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στον χώρο και επιθυμεί ο πελάτης, γίνεται και οπτική επιβεβαίωση συμβάντος.
  5. Καταγράφονται όλα τα σήματα και οι ενέργειες και είναι στην διάθεση του πελάτη & των αρχών, συνεχώς.
  6. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να μας καλέσει και να έρθουμε στο χώρο του όλο το 24ωρο επιλύοντας σύντομα το πρόβλημα που προέκυψε κρατώντας έτσι την αξιοπιστία του και σε πλήρη λειτουργία.

Είτε πριν είτε μετά την πώληση, η εταιρεία μας θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας

TechnoAlarm

Ασφάλεια – Τηλεπικοινωνίες
Η συστημάτων ασφαλείας Technoalarm ιδρύθηκε το 2011 στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται σε ολόκληρο το νησί. Ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών και την εμπορία συστημάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας με σκοπό να καλύπτει κάθε πιθανή ανάγκη που παρουσιάζεται στον σύγχρονο επαγγελματία και ιδιώτη. Η εμπειρία μας καθώς και των συνεργατών μας στις νέες τεχνολογίες, την καθιστούν μια από τις πιο ενημερωμένες και σύγχρονες εταιρίες στον κλάδο της.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Ματθαιάκη 72 Τ.Κ. 71305 Ηράκλειο Κρήτης
Τηλέφωνο: 2810 232412
Κινητό: +30 6947727539
Email: info@technoalarm.gr
onomataki.gr